Kérdése van?

Termékkatalógus

Termékkatalógus

Az általunk forgalmazott termékek a www.tshirteurope.com oldalon megtekinthetőek!

Póló feliratozás

EGYEDI FELIRAT, GRAFIKA BÁRMILYEN SZÍNŰ PÓLÓRA

MINDEN ALKALOMRA ÉS RENDEZVÉNYRE
(Leány- és legénybúcsúra, partira, névnapi és születésnapi bulira stb.)

 

MIKOR AJÁNLJUK A FLEX TRANSZFERNYOMÁST PÓLÓRA?
1. Amikor 1-2 színből álló feliratot, számozást, egyszerűbb grafikát, kell kis mennyiségű pólóra nyomtatni, akkor ez az eljárás a szitanyomásnál lényegesen olcsóbb, gyorsabb és gazdaságosabb.

2. Amikor egyedi megjelenítés szükséges, például minden pólóra más-más szám, vagy felirat kerül.


MIRE TUDUNK FLEX TRANSZFERNYOMÁSSAL NYOMTATNI?
Bármilyen színű pamut és poliészter alapanyagú (nem bélelt) textiltermékre tudunk ezzel az eljárással nyomtatni. (póló, sportruházat, munkaruha stb.)


MILYEN SZÍNNEL LEHET A FELIRATOT, GRAFIKÁT NYOMTATNI?
Fehér, fekete, piros, kék, zöld, citromsárga, napsárga, narancssárga, matt ezüst, vagy matt arany színnel tudunk nyomtatni ezzel az eljárással, bármilyen színű pólóra.


MI SZÜKSÉGES SZÜKSÉGES A FLOCK ÉS FLEX TRANSZFERNYOMÁSHOZ?
Ennél a technológiánál kizárólag CDR, WMF, vagy EPS formátumú VEKTORGRAFIKÁT és VEKTOROS FELIRATOT tudunk felhasználni. Amennyiben ilyen nem áll rendelkezésre, akkor megfelelő lehet egy nagyfelbontású bitkép is, amit tudunk vektorizálni. Felirat nyomásához elegendő megadni a szöveget, esetleg a betűtípust és mi elkészítjük a nyomáshoz szükséges formátumot.


MENNYIBE KERÜL EGY ILYEN NYOMAT ELKÉSZÍTÉSE?
A flex nyomtatás ára a nyomat méretétől, a felirat mennyiségétől, grafika esetén pedig annak bonyolultságától függ. Pontos árat ezek ismeretében tudunk számítani. Hozzávetőlegesen egy kb 20 x 30 cm méretbe beleférő, felirat/grafika nyomása 1 db pólóra 2500 Ft (póló nélkül). Nagyobb mennyiségű póló esetén pedig jelentős kedvezménnyel lehet számolni.


MENNYIRE TARTÓS EGY ILYEN FELIRAT A PÓLÓN?
Eddigi tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzései szerint bátran mondhatjuk, hogy a nyomatok maximális tartóssággal rendelkeznek, általában, túlélik a nyomathordozó anyagát. A sokadik mosás után sem tapasztalható semmiféle elváltozás, kopás, fakulás. Ezt a tartósságot természetesen a legjobb minőségű alapanyagok és legkorszerűbb gépek használata mellett érjük el. Az egyedileg feliratozott póló 40 C°-on automata mosógépben is mosható.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.